Halálbrigád szövetség

...

Lélekkút 1.

Lélekkút
A lélekkút a szövetség által összegyűjtött lélekenergiát tárolja. Felépítése után tovább fejlesztenetek nem kell, kapacitása folyamatosan nő, ahogy egyre újabb épületeket emeltek. Ha a szövetség háborúban győz vagy veszít, a lélekkút töltöttsége változhat.

Őrtorony 10.

Őrtorony
Szövetséged tagjai itt húzhatják meg magukat. A szövetség maximális méretét növeli. Alapban egy szövetségnek 5 tagja lehet. Az őrtorony minden újabb szintje +3 tag befogadását teszi lehetővé. Tehát őrtorony 1 esetén 8 tag, őrtorony 2 esetén 11 tag lehet stb. A szövetség maximális létszáma 35 fő, 10-es őrtoronynál.

Védőfal 25.

Védőfal
Ha portyázás során támad valaki, bónuszt kapsz védekezésedre, ez háromszorosa a védőfal szintjének. A védőfal maximális szintjét 20. szinten éri el, ekkor +60 védekezést ad.

Gyakorlótér 25.

Gyakorlótér
A társaiddal való gyakorlás járatosabbá tesz a más végzeturak elleni harcban. Ha portyázás során támadsz valakit, bónuszt kapsz támadásodra, ennek mértéke a gyakorlótér szintje szorozva hárommal. A legmagasabb elérhető szint 20, ekkor +60 támadást kapsz.

Aréna 1.

Aréna
Az arénában szövetségi társaiddal harcolhatsz. A párbaj nem vérre megy, ezért az ÉP, VP és lélekenergia veszteség nem valós.

Mágustorony 20.

Mágustorony
A mágustorony gyorsítja a varázspont regenerációt. A VP-d alapban 24 óra alatt nő vissza 0-ról maximumra, a torony minden szintje ezt fél órával csökkenti.

Kémgömb 1.

Kémgömb
Egy végzetúrról további információkat szerezhetsz - megtudhatod azt is, mekkorák a tulajdonságai! A kémgömb használata 30 varázspontba kerül.

Katakombák 1.

Katakombák
A katakombákban elrejtőzhetsz, így senki sem támadhat, de amíg a katakombákban rejtőzöl, te sem csinálhatsz semmit. A katakombákban való rejtőzés időtartama legalább 1 nap, és ha előjössz, utána 2 hétig nem bújhatsz el ismét.

Átokpiramis 7.

Átokpiramis
Segítségével a szövetség megátkozhat egy végzeturat. Ha a megátkozott végzeturat a szövetség egy tagja megtámadja, 20%-kal több lélekenergiát rabol tőle. A használat varázspont költsége a célpont szintjétől függ. Egyszerre legfeljebb annyi végzeturat átkozhattok meg, amekkora az átokpiramis szintje. Az átokpiramis maximális szintje 20.

Lélekpajzs 18.

Lélekpajzs
Szövetséged lélekpajzsa folyamatosan véd téged. Ha védekezel, és csatát vesztesz, szint X 2%-kal kevesebb lélekenergiát vesztesz. Maximális szint 25.

Aurapajzs 10.

Aurapajzs
Az erősebb aurapajzs akkor is megvéd, ha szövetséged bázisától eltávolodsz. Ha támadsz, és csatát vesztesz, szint X 2%-kal kevesebb lélekenergiát vesztesz. Maximális szint 25.

Palota 15.

Palota
Ha a lélekkufárnál vásárolsz, a tárgyakért a palota minden szintje után 2%-kal kevesebb LE-t kell fizetned. A maximális kedvezményt, 30%-kot a palota 15. szintjénél éri el. A palota építhető tovább is, 29. szintig. Ekkor minden további 2 szint +1 öltözetet ad (csak ha rendelkezel a kényelmi funkciókkal). Ezenkívül 20. szinttől minden szint ad +1 vezetőkészséget.

Energiakristályosító 12.

Energiakristályosító
A zsákmányolt lélekenergiát eme épület segítségévél őskővé kristályosíthatjátok!
Ezt az épületet nem lélekenergiából, hanem őskőből vagy kiégett őskőből lehet építeni. Az X. szinthez 100*X őskő vagy kiégett őskő szükséges. A szövetség tagjai szintlépéskor annnyi kiégett őskövet kapnak, ahányadik szintű az energiakristályosító. Az épület a 20. szintig fejleszhető.

Térkapu 24.

Térkapu
A térkapun keresztül más dimenziók nagyhatalmú entitásaira vadászhatsz. Minél magasabb szintű a térkapu, annál gyakrabban! Az 1. szintű térkapu 1 térkapu pontot ad 8 óránként, minden további szint ezt 20 perccel csökkenti. A térkapu pontokat belátásod szerint használhatod fel, de egyszerre annyi térkapu pontot tartalékolhatsz, ahányadik a térkapu szintje, és legfeljebb 1 óránként aktiválhatod. A térkapu maximális szintje 50, de 12. szint felett már nem csökken a térkapu pontok regenerálódási ideje, csak azok maximuma nő. 25. szinttől a térkapu szörnyek egyre erősebbek, viszont több LE jár értük.

Kennel 25.

Kennel
Minden beidomított, nem harcoló szörnyed mellett lesz egy új gomb, a gyakorlás. Ezt megnyomva, állatod annyiszor 2 órán át fog gyakorolni, ahányas szintű a kennel (de max. 48 óráig), és ennek megfelelő TP-t is kap, morálja ez idő alatt nem csökken. Ha a kennel szintje legalább 25, állataid a szintlépéskor szakértelmeket kapnak. A kapott pontok száma a kennel szintjétől függ, a max. kapható pontok száma pedig az állat alapszintjétől. A kennel maximális szintje 49.

A Pusztítás Citadellája 20.

A  Pusztítás Citadellája
Ha felépítitek a Pusztítás Citadelláját, képesek lesztek távolról csapást mérni egy teljes szövetségre! Ha egy szövetséget csapás ér, azt kell először semlegesítenie, jelentős lélekenergia elköltésével, különben minden építése költségesebb lesz, szintx5%-kal. Egy szövetségen egyszerre maximum annyi szintnyi puszító csapás lehet, ahány tagú a szövetség (de akár több szövetségtől), de legalább 5. A Citadella maximális szintje 20.

Katalizátor 15.

Katalizátor
Ahhoz, hogy a lélekkút 0-ról maximumra töltődjön (a méretétől függetlenül), alapban 1 hét szükséges. A katalizátor ezt a folyamatot gyorsítja fel, minden szintje 8 órával csökkenti a feltöltődéshez szükséges időt, és így a regenerálódás sebességét. Maximális szintje 15.

Kicseskamra 21.

Kincseskamra
A kincseskamrában az epikustól szerzett kincset helyezitek el, amíg eldől, hogy ki kapja. 16. szinttől lehetőséget kaptok arra, hogy egy korábbi epikust újra legyőzzetek. Ehhez a szövetség egy vezetőjének kell szavazást kezdeményezni a kincseskamránál. A licit ideje függ a kincseskamra szintjétől, attól, hogy normál vagy visszahívott epikust öltetek, és attól, hogy hányszor hívtatok vissza egymás után epikust. A kincseskamra max. szintje 50.

Epikus emlékmű 2.

Epikus  emlékmű
Az epikus emlékmű segítségével a bolygó leghatalmasabb, legendás szörnyeit csalogathatjátok elő és hívhatjátok párbajra, hogy megszerezzétek a birtokukban levő mesés relikviákat. Az emlékmű elkészültével használhatjátok a szövetségi lapról az epikus csata gombot. A 2. szintű emlékmű lehetővé teszi, hogy 30. szinttől egyénileg is kihívj epikusokat, azaz entitásokat (szövetségi lapon Entitás csata gomb).

A béke csarnoka 5.

A  béke csarnoka
A csarnok minden szintje 3 nappal növeli a békefelbontás idejét, ha nem ti kezdtétek a háborút. Tehát 1. szinten 7 helyett 10, 5. szinten 22 napig nem támadhat ugyanaz a szövetség. (5 a maximális szint.)
Ezenkívül a csarnok minden szintje 10%-kal csökkenti a háborúban elvesztett lélekenergiát, ha a háborút ti indítottátok, és győztetek, vagy nem ti indítottátok, és veszítettetek.
Viszont egyszerre csak egy háborút kezdeményezhettek, és ha portyázol valaki ellen, és nyersz, van 10% esély, hogy vesztesz még egy portyapontot.

Akadémia 15.

Akadémia
Az akadémia további szakértelmek elsajátítását teszi lehetővé! Az akadémia minden szintje után a tanulást kettővel tovább növelheted, tehát 1-es akadémiánál 32-re, 2-esnél 34-re, stb.

Bűvös kunyhó 10.

Bűvös  kunyhó
A bűvös kunyhó kedvenceid regenerációs és ellenálló képességeit növeli. A kunyhó minden szintje után állataid max. ép-je megnő +10%-al, és a gyógyítás is ennyivel többet gyógyít rajtuk. Ez a hatás egészen a 10. szintig növekszik. 11. szint fölött a kunyhó az állatok vastag bőrének hatékonyságát növeli varázslatokkal szemben. A 11. fölött minden szint a vastag bőr hatékonyságát 2.5%-kal növeli, a maximális, 50. szinten +100%-ra.

Nekrofun fókusz 15.

Nekrofun fókusz
A nekrofun fókusz tovább növeli a VP regenerációd hatékonyságát. A mágustoronyhoz hasonlóan, minden szintje tovább csökkenti az időt, ami ahhoz szükséges, hogy a manád maximumba töltődjön, de emellett szintenként ad +1 IQ-t is. Maximális szintje 15.

Kínzókamra 15.

Kínzókamra
Ha portyázásod során legyőzöl egy végzeturat, elhurcolod a szövetség kínzókamrájába, és olyan sebet ejtesz rajta, aminek köszönhetően a nap végéig részesülsz minden lélekenergiából, amit ő szerez (az ajánláshoz hasonló módon - ő ettől nem kap kevesebb LE-t). Ha a nap vége előtt ő legyőz téged, akkor viszont nem kapsz semmit. Egyszerre legfeljebb annyi végzetúr lélekenergiájából részesülhetsz, amekkora a kínzókamra szintje. A kapott LE az Ajánlásoknál tekinthető meg, és a nap végén kerül jóváírásra.

A hatalom tornya 9.

A  hatalom tornya
Ha a ti szövetségeteknek van a legmagasabb tornya, akkor a szövetség minden tagja 10%-kal több lélekenergiát kap a vadászatért, viszont minden napért, amikor a legmagasabb torony a tiétek volt, megnő a szintek építési költsége, és a nap végén csökken eggyel a torony. Az, hogy melyik szövetségnek van a legmagasabb szintű tornya, naponta egyszer, a nap végén kerül kiértékelésre. Ha több szövetségnek is megvan a legmagasabb tornya, a bónuszt az kapja, aki legrövidebb ideje birtokolja. A hatalom tornyának nincs maximális szintje.

Alvilági verem 18.

Alvilági  verem
Ha legalább 60. szintű vagy, szintenként 1%-kal csökkenti a téged ért varázslatok sebzését. Maximális szintje 40, de hatását csak annyira élvezheted, amennyire szinted megengedi. Tehát 65. szinten max. 6% csökkentést adhat neked. 20. szint felett már nem a varázslatsebzést csökkenti, hanem szintenként 0,6% rezisztenciát ad (a varázslatok tulajdonságot módosító hatását csökkenti), de ez a hatás szintfüggetlen, a szövetség minden tagja élvezheti.

Gyógyító szentély 20.

Gyógyító szentély
Az Gyógyító szentély elősegíti a sérüléseid gyorsabb regenerációját. Minél magasabb a szintje, annál gyorsabban gyógyulsz. Ha azt szeretnéd, hogy a Gyógyító szentély vadászat alatt is kifejtse hatását, azt a Beállításoknál adhatod meg. Maximális szintje 50.

Nagymesteri építészet

Lassan ráébredtek, hol követtétek el a hibát, ami miatt már képtelenek vagytok a gyakorlóteret és a védőfalat tovább építeni. Építészeti tudásotok azóta rengeteget fejlődött - ha most építenétek ezeket újra, teljesen másképp csinálnátok! A Nagymesteri építészet kifejlesztésével a gyakorlóteretek és védőfalatok lerombolódik, de ezután 30-as lesz a maximális lehetséges szintjük.
Előfeltétel: Mesteri építészet 1, Védőfal 25, Gyakorlótér 25, Bűvös kunyhó 50

<!-- client = "pub-5179828313285504"; /* 468x60, létrehozva 2010.02.26. */ slot = "8628600231"; width = 468; height = 60; //--> google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

var index_path="http://vilag2.vegzetur.hu/"; var modulok=new Array("szovetseg","loginablak");

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 8
Heti: 16
Havi: 16
Össz.: 6 060

Látogatottság növelés
Oldal: Épületeink
Halálbrigád szövetség - © 2008 - 2024 - halalbrigad-szovetseg.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »